De omgeving van Diessen

U bevindt zich in één van de fraaiste Brabantse natuurgebieden. Bij het park is het betoverende Landgoed d'Utrecht.

Hilvarenbeek, het groene hart van Brabant, heeft een historie van meer dan 1600 jaar. De trotse toren van 75 meter hoog en opgetrokken in baksteengothiek begroet u reeds van verre. De toren dateert uit 1450.

Voorts het nationale likeurmuseum, museum de Doornboom en een koren-molen, geopend in de zomermaanden. Typische Kempische langgevel-boerderijen, statige herenhuizen en de Willibrorduskerk vormen enkele van de talrijke geschiedkundige monumenten van Diessen-Baarschot.

Wat is er nog meer in de regio. De regio kenmerkt zich door de gezellige Brabantse dorpen waar in de oude centra het gezellig winkelen en koffiedrinken is.
 

 

Wat denkt u van het Safaripark de Beekse Bergen. Het gehele jaar geopend.
Verder vindt u in Tilburg het Natuur- museum, het Nederlandse textielmuseum.
In Hapert ziet u de kaarsenmakerij de Keerf, in Eersel het Streekmuseum de acht Zaligheden.

In Berkel-Enschot ligt het Trapistenklooster met de bierbrouwerij Koningshoeven. Het Bakkerijmuseum in Luyksgestel is 'n bezoek waard.
Het natuurbad E3 strand bij Eersel is speciaal voor zonaanbidders, zwemmers en surfers.

De Efteling, schatkamer van de sprookjes, mag eigenlijk niet gemist worden tijdens uw verblijf in onze bungalows. Vraagt u naar de openingstijden bij de receptie.

 

In Eindhoven treft u het
DAF museum en culturele mogelijkheden in de Stadsschouwburg en de diverse musea.

Wilt u nog meer. Ja, in Den Bosch treft u vele gezellige terrasjes, en verder in deze cultuurrijke stad museum Het Kruithuis, museum Slager, de beroemde St Janskerk en voor kinderen de Ontdekhoek.

Bij Drunen treft u het Land van Ooit aan in een kasteelpark. Denkt u ook aan het Autotron in Rosmalen en het recreatiepark Hemelrijk in Volkel met zijn binnen- en buitenaccommodaties. Wilt u de nabij liggende grens over dan is een bezoek aan Antwerpen aan te bevelen en Bobbejaanland.

U ziet het, ruime mogelijkheden voor jong en oud, vlot of moeilijk ter been, actief of luierend. Uw vakantie staat voor ons voorop.