Voorwoord

Geachte gasten,

In de afgelopen jaren heeft u ons vele positieve reacties gezonden.
Het besluit in 1999 om specifiek voor een doelgroep van minder validen twee accommodaties te laten bouwen en inrichten heeft bewezen in een behoefte te voldoen. Indien u het plezier ziet dat van de gezichten van de gasten van onze villa's afstraalt, dan zijn wij als bestuur met onze donateurs zeer blij dit te kunnen doen.

Dat deze bungalows aan de eisen van de tijd voldoen blijkt ook uit de stijgende participatie van verzorgings- en verpleeghuizen die in toenemende mate gebruik maken van onze bungalows. Alternatieven blijken moeilijk te vinden te zijn.

Door een verbouwing hebben we de capaciteit kunnen vergroten naar 10 slaapplaatsen in vijf slaapkamers, waardoor wij nu kunnen voldoen aan de behoefte voor grotere groepen. Denk hierbij aan familieweek-enden, jubilia viering, vriendengroepen en kerkenraadbijeenkomsten. Zij hebben al de weg gevonden voor een heerlijke week of kortere/langere periode van samenzijn en ontspanning.

Inmiddels hebben wij nog een bungalow op het villapark aangekocht. Hierin zijn de speciale voorzieningen voor minder validen niet aangebracht. Het is een 10-persoonsvilla met veel ruimte en ook voorzien van zonnebank en sauna.

Daarom heten wij u hartelijk welkom op het villapark Duc de Brabant in onze villa's.

Op onze website vindt u alle informatie over onze twee speciaal aangepaste villa's en over onze andere vakantiebestemmingen.

Al lezend neemt u een voorproefje op uw vakantie en doet u allerlei ideeŽn op die uw verblijf nog plezieriger maken.

Wij wensen u alvast een goede reis en een bijzonder prettig verblijf bij ons toe.

Met vriendelijke groet,
Stichting Luthers Accommodatie Beheer

Ing. Horst Oosterveer